19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Efes Selçuk’ta coşkuyla kutlandı

tarafından
30
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Efes Selçuk’ta coşkuyla kutlandı

Tören Alanı’nda gerçekleşen kutlamaların ardından akşam saatlerinde kutlamaların adresi İstasyon Meydanı oldu.

İstasyon Meydanı’nda ilk olarak rap müziğine gönül veren Efes Selçuklu Gençler Sidar Beyaz ve Mustafa Kepe başarılı performanslarıyla beğeni topladılar.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında sahne alan Akustikadam Mert Erşahin kendi bestelerinin yanı sıra sevilen şarkılar ve renkli performansıyla Efes Selçuklular’a unutulmaz bir akşam yaşattı.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, güçlü performansı ile Mert Erşahin’ine teşekkür ederek;  “Bugünden tam 105 yıl önce bir çift mavi göz kararlıydı, mücadeleciydi. Henüz daha 38 yaşındaydı ama bu ülkenin bağımsızlığa kavuşması için içindeki cevhere ve ateşe güveniyordu. O yüzden bu ülkeyi gençlere emanet etti. İçinizdeki cevhere, ateşe, inanca güvenin ve bu ülkeyi hak ettiği yerlere getirecek olan sizlersiniz. Hepimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler 20 Mayıs Pazartesi günü Uluslararası Halk Oyunları Şenliği ile devam edecek. Efes Selçuk Uluslararası Halk Oyunları Şenliği saat 20.00’de İstasyon Meydanı’nda başlayacak. Şenlikte Efes Selçuklu gençlerin yanı sıra Polonya ve Ukrayna’dan gelen halk oyunları ekipleri de gösterilerini sunacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı