Ağabey Yatırım Holding Aş.’den Açıklama

tarafından
337
Ağabey Yatırım Holding Aş.’den Açıklama

Ağabey Yatırım Holding Aş.’den Açıklama

Ağabey Yatırım Holding AŞ. 1992 yılında, geleneksel altın ve döviz piyasasının kalbi olan Kapalıçarşı’da hizmet vermeye başladı.

Ağabey Yatırım Holding Aş. adına, açıklama yapan, Av. Sadiye Çelik Karamelek ” Faaliyetlerine devam etmekte olan şirketimiz her zaman olduğu gibi bugün de yasal mevzuata uygun bir biçimde işlemlerini yapmakta ve şeffaf bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Şirketimizden mevzuatlara uygun olarak işlemler yapmış bir müşterimizin, başka iş ve eylemleri sebebiyle başlatılan soruşturma çerçevesinde 23.01.2024 tarihinde müvekkilimin de bilgilerine başvurulmuştur. Söz konusu ifade aşamasından sonra şirketimiz ile alakalı herhangi bir olumsuzluk bulunmamıştır. Bu nedenle adli merciler tarafından şirketimizle ilgili bir işlem yapılmamıştır. Şirketimizin kurucusu Fayik ÖZBEY de ifade işlemi sonrasında adliyeye sevkedilmeden emniyet aşamasında serbest bırakılmıştır.” şeklinde açıklama yaptı.
İlgili dosya sebebiyle basın- yayın yoluyla kamuoyuna aktarılan şirketlerimiz ve kurucumuz hakkındaki mesnetsiz iddiaları maksatlı buluyor, ticari itibarımıza kasteden bu tür haberlerle ilgili hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla iddiaları reddediyoruz