Ahmet Kural'dan efsane sürpriz

tarafından
123
Ahmet Kural'dan efsane sürpriz

Yapımcılığını Aytaç Ağdağ’ın yapımını Aytaç Medya ve Zirve Yapım’ın üstlendiği, senaryo ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in oturduğu ‘Efsane’ filminin başarılı oyuncusu Ahmet Kural, Çorum’daki hayranının düğününü basarak sürpriz yaptı.

 

Sağlık personeli çifte unutulmaz bir anı bıraktı

7 bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatan Efsane filminin çekim süreci de efsane oldu. Çorum’da yapılan çekimler süresince kaldığı otelde bir kına olduğunu öğrenen Ahmet Kural, genç çifte mutluluklar dilemek için uğruyor. Çiftin, hayranı olduğunu öğrenen Ahmet Kural, gençlerin 9 Eylül’deki düğününe davetlerini kabul ederek bir sürpriz yapmak istediğini belirtiyor. Gelin ve damat, düğündeki misafirlere ve akrabalara haber vermeden Ahmet Kural’ın sürpriz bir giriş yapmasında mutabık kalıyorlar. Ahmet Kural, o akşam geç biten setin ardından, hızlıca düğünün yapıldığı Çorum İskilip’teki Atatürk Orman Çiftliği’ne gidiyor.

Ahmet Kural’ın bu sürprizi ile tüm misafirleri şaşırtan anlar başlıyor. Mikrofonu eline alan Ahmet Kural, söylediği şarkıyla herkese unutulmaz anlar yaşatıyor. Düğünde Çorumlu misafirlerle bol bol dans eden Kural, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme taleplerini de tek tek yerine getiriyor. Sağlık personeli olan 26 yaşındaki Adli Tıp Laborantı Zeynep Bilecen ve aynı yaştaki Acil Tıp Teknikeri Kemal Can Bilecen çiftinin kına gecesinde başlayan tebrik, 2 gün sonraki eğlenceli anlara sahne olan düğün baskını ile son buldu.

Ahmet Kural, genç çifti 2 Şubat’ta vizyona girecek olan Efsane filminin galasında da konuk edecek.

 

Filmin Konusu

Çorum’da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtlarının lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan Dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir… Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır. Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık’ın İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür’de dahildir. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını Dede’lerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir.

Efsane filmi 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı