AKADEMI STÜDYO’DA “TEMEL OYUNCULUK KURSLARI” BAŞLIYOR.

tarafından
351
AKADEMI STÜDYO’DA “TEMEL OYUNCULUK KURSLARI” BAŞLIYOR.

AKADEMI STÜDYO’DA “TEMEL OYUNCULUK KURSLARI” BAŞLIYOR.

Akademi Stüdyoda dizi ve sinema sektörüne,eğitimli yeni yüzler kazandırmayı amaçlayan “Temel Oyunculuk Kursları” başlıyor..

Sistemsel eğitimle en iyi hizmeti vermek ve sektörde çıtayı biraz daha yükseltmek iddiası ile beş yıl önce kurulan “Mehmet Özkaya Akademi Stüdyo” sanatagönül veren her yaş grubundan amatörleri profesyonellerle buluşturarak sanatsal ve kültürel gelişime katkı sağlamaya devam ediyor.

Duayen sanatçılar Koreograf-Aktör-eğitmen Tayfun Sav ve Tiyatro sanatçısı-Yazar-Eğitmen Savaş Aykılıç yönetiminde yapılacak ve 2,5 ay sürecek kurs programında Oyunculuk, Beden dili, doğaçlama, Mimik, Artikülasyon, Ritim ve Dans dersleri verilecek. Son 2 haftada derslere profesyonel yönetmenler de katılarak kamera önü ve arkası tanıtılacak. Kurslar 8 Temmuz cumartesi günü başlayacak 24 Eylül’de sertfikaların verilmesi ve final gösterisi ile sona erecektir.

Mehmet Özkaya Akademi Stüdyoda halen,çeşitli enstrüman dersleri, şan, solfej, prodj, sunuculuk, diksiyon kursları da mevcut olup albüm, single çalışması, aranje, klip ve tanıtım filmi çekimi hizmetleri de verilmektedir.