AYŞEGÜL ASAR… “YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR”

tarafından
168
AYŞEGÜL ASAR… “YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR”

Bugüne kadar yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansıyla isminden sıkça söz ettiren Ayşegül Asar, yıllar sonra “Hatıran Yeter” isimli sinema filmi ile yeniden setlere geri döndü.

Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar, büyülü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncu Ayşegül Asar “Hatıran Yeter” filminde Aytaç Şaşmaz, Sümeyye Aydoğan, Belçim Bilgin, Ferit Aktuğ ve Burak Sevinç gibi bir birinden başarılı isimlerle kamera karşısına geçerek, filmin ana karakterlerinden biri olan Nevin’i başarıyla canlandırdı.

Daha önce, Genç Tv ve Number One Tv’lerinde sunuculuk yaptıktan sonra, bir dönemin efsane dizilerinden biri olan “Mahallenin Muhtarları” dizisinde İrem karakteriyle keyifle izlediğimiz güzel oyuncu Ayşegül Asar “Daha önce bir kaç değişik projelerde yer alarak tecrübe edindim. Şimdi de filmin ana karakterlerinden birini canlandırıyorum. 2024’te bir kaç yeni projemiz daha var. Onları hayata geçirmek için hazırlıklara başladık. Bir aksilik olmazsa, 2024 benim yılım olacak” diye konuştu.