BENİM SENİ GÖRMEM LAZIM İLE HAYATA DOKUNDULAR…

tarafından
368
BENİM SENİ GÖRMEM LAZIM İLE HAYATA DOKUNDULAR…

BENİM SENİ GÖRMEM LAZIM İLE HAYATA DOKUNDULAR…

Dora & Ahmet Altınbaşak çifti yeni yıla hızlı bir giriş yaptı. Peş peşe iki klip ile müzik dünyasına giriş yapan çift “Benim Seni Görmem lazım” slow şarkısı ile insanların hayatına dokunurken gerçek yaşamdan da kesinler sundular. İddialı bir arabesk şarkısını yine iddialı ve bol mesajlı klipleri ile yeni yıla merhaba diyen çift “Benim Seni Görmem Lazım” ile yediden yetmişe herkesin hayatlarına bir şekilde dokunduklarını söylediler. Bu özel şarkının aranjörü Hüseyin Arapoğlu düzenleme Sunay Akça prodüksiyon, elektro gitar bağlama müziği Cem Varveren üstlendi.
2024 yılının en iddialı şarkısı olmaya aday olan bu güzel şarkı tüm müzik kanallarında ve radyolarda yerini alırken en çok dinlenen, tercih edilen şarkı olarak dikkatleri çekiyor. Bu sene büyük çıkış yapacaklarına inanan Dora & Ahmet Altınbaşak çifti müzik dünyasında kendilerinin de iddialı bir şekilde yer alacaklarını özellikle bu yaz konserlerde adlarından sıkça bahsedeceklerini iddia ettiler.
IHH! Yeni neslin yeni hit şarkısı olacak.
Dora & Ahmet Altınbaşak çiftinin ikinci hit şarkısı IHH Türk toplumuna en iyi cevabı veriyor. Esprili yaklaşımları ile hayatın gerçek yüzünü insanlara anlatan çift hareketli klipleri ile 15- 16 Ocak ta arka arkaya tüm müzik platformlarında yer alıyorlar.