Bio Oil Natural İçeriğindeki 100 Doğal Bitkisel Yağlar İle Çatlaklara Son Veriyor!

tarafından
88
Bio Oil Natural İçeriğindeki 100 Doğal Bitkisel Yağlar İle Çatlaklara Son Veriyor!

Çatlaklara Son Veriyor!Vücutta oluşan çatlak, kırışıklık, cilt lekesi ve yara izlerinin görünümünü 8 hafta gibi kısa bir sürede gözle görünür biçimde azaltan Bio-Oil Natural, yüzde 100 doğal içeriğiyle cilde ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Klinik olarak da kanıtlanan etkisini içeriğinde yer alan 14 farklı bitki özüne borçlu Bio-Oil Natural’ın formülünde kullandığı bitkisel yağlar, vücutta oluşan çatlakların onarımında oldukça etkili… Bu birbirinden farklı 14 bitki özü aşka cilt sorunlarına da çözüm sunuyor. Bitkisel yağların çatlak sorununa çözüm getiren faydaları konusunda Uzm. Dr. Mehtap Kıdır, ‘’çatlak tedavisinde bitkisel yağların rolü çok önemli’’ diyor.

Doğanın insanlığa sunduğu bitkiler, insan vücudu için birçok fayda sağlarken, bu bitkilerden elde edilen yağlar, zengin besin içeriği ile insan vücuduna  şifa sunuyor. Tıbbi bitkilerden elde edilen doğal bitkisel yağlar yüzyıllardan beri cilt kuruluğu, deri yaşlanması, atopik dermatit, egzema ve yara iyileşmesi de dâhil olmak üzere tıpta pek çok hastalığın tedavisinde ve cilt bakımında kullanılıyor. Son yıllarda modern estetik tıp, bitkisel yağları dermokozmetik ürünlerde daha sık kullanmaya başladı. Katkı maddesi içermemeleri nedeni ile günümüzde kullanımı daha da cazip hale gelen bitkisel yağlar, tüm cilt tipleri için kullanılabilirken bu yağlardan en büyük faydayı kuru ciltler görüyor. Bitkisel yağları kullanırken “Doğal olan her şey zararsızdır” mantığı ile de hareket etmemek gerekiyor Bitkisel yağları seçerken cilt tipi ve varsa cilt hastalıkları göz önünde bulundurarak onaylı, dermatolojik testlerden geçmiş ürünler tercih edilmelidir. Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Afrika’da birbirinden farklı tıp fakültelerinde yapılan klinik çalışmalarda etkisi kanıtlanan Bio-Oil Natural’ın bitkisel yağlar ve vitaminleri bir araya getiren çatlak görünümünü gözle görünür bir şekilde azaltmaya yardımcı olan doğal formülü ISO 16128 ile de ispatlanmış durumda.

 

“Derideki su kaybı önlenmeli”

Bitkisel yağların tıpta yaklaşık 5 bin yıldır kullanıldığını ve farklı cilt sorunlarına iyi geldiğine değinen Uzm. Dr. Mehtap Kıdır, vücudun nemlendirilmesinin önemiyle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: “Vücudumuzun en büyük organı olan derimizden sürekli olarak  buharlaşma yolu ile su kaybı oluyor ve bu da deride kuruluk, çatlama ve kaşıntıya yol açıyor. Derimizdeki su kaybı alt tabakalardan desteklendiği için bu kaybı su içerek telafi etmek derinin nemi açısından oldukça önemli. Ancak ilerleyen yaş ve bazı cilt hastalıkları yüzünden derinin alt katmanlarından gelen su transferi yeterli olmuyor. Sık sık yıkama ve güneş ışığına fazla maruz kalmanın da sebep olduğu su kaybı yüzünden deri, kuru, pürüzlü ve kepekli bir görünüm alıyor. Bu yüzden nemlendirici ürünlerle nem eksikliği giderilip, deri yüzeyinde koruyucu bir kalkan oluşturularak su kaybının önlenmesi gerekiyor.”

 

“Çatlak tedavisinde bitkisel yağların rolü çok önemli” 

Vücuttaki hızlı değişimlerin çatlak oluşumuna sebebiyet verdiğini açıklayan Uzm. Dr. Mehtap Kıdır, çatlakların temel nedeninin derinin orta tabakasındaki elastin ve kolojen liflerinin zarar görerek kopması olduğunu söylüyor. Kıdır, çatlak tedavisinde bitkisel yağların rolüyle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: ”Derimiz bizleri dış çevresel koşullardan korumak için bariyer görevi üstleniyor. Bu görevi tam olarak yapabilmesi için esansiyel yağlara ihtiyaç duyuyor. Vücudumuzda üretilemeyen esansiyel yağlar, dışarıdan alabildiğimiz bitkisel yağlar sayesinde vücudumuza girebiliyor, bu da derimizin esneme kapasitesini arttırarak deride oluşabilecek çatlakların önüne geçiyor. Bazı kişilerde genetik olarak kolajen ve elastin liflerindeki bağlar daha zayıf olarak bulunuyor. Bu bağlarda kopmalar meydana geliyor. Çatlak tedavisinde de temel amaç kopan bu liflerin yeniden bağlanmasını sağlamak. Çoğu zaman da uygulanan tedbirlere rağmen yine de çatlak oluşumu görülebiliyor. Ancak burada çatlaklar geliştikten hemen sonraki aylarda tedavisinin çok daha kolay olduğunu belirtmekte fayda var. Tam da bu noktada kullanılacak onarıcı, nemlendirici ve esnekliği artırıcı bitkisel yağlarla ciltte kolajen oluşumu desteklenerek çatlak onarımı gerçekleşebiliyor.”

 

100 doğal ve etkili bakım

Klinik olarak da test edilmiş dünyanın bir numaralı çatlak bakım kremi Bio-Oil Natural, içeriğinde soya tohumu yağı, ayçiçeği yağı, aspir tohumu yağı, jojoba yağı, narçiçeği yağı, kalendula yağı, paçuli uçucu yağı gibi 14 farklı bitki özü, bitkisel yağlar, doğal antioksidanlar ve vitaminler barındırıyor. Bio-Oil Natural,  karın, göğüs, kalça, bel ve uyluk gibi çatlak oluşumuna yatkın bölgelere günde iki kez masaj yaparak uygulandığında 8 haftada çatlak görünümünü gözle görünür bir şekilde azaltmaya yardımcı oluyor. Kırışıklıkları azaltan krem aynı zamanda cilt lekeleri ve yara izlerinin de görünümünü azaltıyor ve cildi nemlendirerek pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı