Çocuklar için 'Parçadan Bütüne İnsan' Resim Atölyesi Trump Art Gallery'de, 29 Temmuz Cumartesi

tarafından
79
Çocuklar için 'Parçadan Bütüne İnsan' Resim Atölyesi Trump Art Gallery'de, 29 Temmuz Cumartesi

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery, 29 Temmuz Cumartesi günü çocuklar için özel bir atölyeye ev sahipliği yapacak. Sanatçı Şinasi Göktürkler ile ‘Parçadan Bütüne İnsan’ Resim Atölyesi’ne katılacak olan çocuklar bir yandan kullanılmayan ürünleri geri dönüştürerek işlevsel hale getirecek bir yandan da keyifli vakit geçirecekler. 

Yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyası ile buluşturan Trump Art Gallery 29 Temmuz Cumartesi günü özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Temmuz-Ağustos ayı boyunca Trump Art Gallery’de sanatseverlerle buluşacak olan sergi kapsamında sanatçı Şinasi Göktürkler, çocuklar ile ‘Parçadan Bütüne İnsan’ Resim Atölyesi gerçekleştirecek. 

Çocuklar atölyede; farklı malzemeler kullanarak, bir yandan kullanılmayan ürünleri geri dönüştürerek işlevsel hale getirecek bir yandan da keyifli vakit geçirecekler.

Atölye, 29 Temmuz Cumartesi günü saat 15:00’te başlayacak. Atölyeye katılım ücretsiz ancak öncesinde ön kayıt yaptırılması gerekiyor.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı