Demi Lovato, Joep Beving ve Olivia Rodrigo’nun Yeni Çıkışları Dinleyicilerle Buluşuyor!

tarafından
97
Demi Lovato, Joep Beving ve Olivia Rodrigo’nun Yeni Çıkışları Dinleyicilerle Buluşuyor!

Dünyaca ünlü, Grammy ödüllü süperstar Demi Lovato merakla beklenen yeni albümü “Dancing With The Devil…The Art of Starting Over” ı Island Records etiketiyle 2 Nisan’ da yayımladı. Albüme, YouTube’ ta yer alan dört bölümlük belgesel serisi “Demi Lovato: Dancing with the Devil” eşlik ediyor.  Albümün çıkış şarkısı "Dancing with the Devil" Bianca Deiandra Atterberry, John Ho ve Mitchell Allan Scherr dahil olmak üzere yıldızlardan oluşan bir müzisyen grubu tarafından yazıldı. Lovato "Dancing with the Devil" ile fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığının önemini keşfettiği; hayatındaki en zor anlarla mücadelesini dinleyicilere sunmuştu. 19 şarkıdan oluşan albüm Ariana Grande, Sam Fischer, Noah Cyrus ve Saweetie düetleriyle ilgi çekiyor.

 

 

En çok dinlenen piyanistlerden Joep Beving, Dünya Piyano Günü için hazırladığı yeni single’ı “Losar” ı 29 Mart'ta Deutsche Grammophon etiketiyle yayımladı. Hollandalı besteci ve piyanist Joep Beving’in yeni single’ ı “Losar” adını Tibet Yeni Yıl şenliklerinden alıyor. Beving, Tibetlilerin yeni bir döngünün gelişini kutlama şeklinin kendisine ilham olduğunu belirtiyor.

 

“drivers licence” isimli global hit şarkısıyla milyonlar tarafından dinlenen Olivia Rodrigo’nun yeni single’ ı “deja vu” 1 Nisan’ da Universal Music etiketiyle yayımlandı. “deja vu” için Instagram hesabında analog bir televizyonda çeşitli klip kesitleri gösteren genç sanatçı, takipçileriyle bir dizi şifreli video paylaştı. Pop müziğin yükselen genç ismi ilk single’ı ile yakaladığı başarıdan sonra merak uyandıran yeni single’ ı “deja vu” ile müzikseverlerin karşına çıkıyor.  

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı