Doğann ve lezzetin sesini buluşturan ‘Sakin’ Gain’de başladı

tarafından
155
Doğann ve lezzetin sesini buluşturan ‘Sakin’ Gain’de başladı

Her hafta şef Pınar Taşdemir’le İstanbul’un keşmekeşinden uzaklaşarak yalnızca doğanın ve lezzetin sesine kulak vermeye ne dersiniz? GAİN’in yeni serisi ‘Sakin’de şef Pınar Taşdemir izleyicileri hem görsel hem de işitsel meditatif bir deneyime çıkarıyor. Her bölümünde farklı bir bölgenin doğal yetiştirilmiş ürünlerinden sessiz ve tarifsiz lezzetler hazırlanan programın ilk bölümünde Kandıra’daki Narköy’deyiz.

 

Başarılı şef Pınar Taşdemir’in şehrin keşmekeşinden uzak, doğanın huzurunda yemek yapma deneyimini sessiz ve tarifsiz olarak izleyicilerle paylaştığı ‘Sakin’, Türkiye’nin yeni nesil dijital içerik platformu GAİN’de başladı. 

 

İlk bölümünde Kandıra’daki Narköy’de, mevsiminde doğal olarak yetişen sebzelerin günün mönüsüne ilham verdiği ‘Sakin’in her bölümünde seyirciler lezzetin sesini duyuyor.

 

Hem görsel hem de işitsel olarak meditatif bir deneyim sunan ‘Sakin’de izleyiciler doğanın büyülü atmosferine çekiliyor. Tabiatın içinde olmanın huzurunu yalnızca dinledikleri seslerle deneyimleme fırsatı buluyorlar.

 

Her seferinde farklı bölgelerdeki doğal çeşitliliğin sofralara taşınacağı ‘Sakin’, yeni bölümleriyle, pazar günleri GAİN’de!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı