Genç yaşta büyük başarı ‘Esad Fidan’

tarafından
283
Genç yaşta büyük başarı ‘Esad Fidan’

Genç yaşına rağmen imza attığı birbirinden başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren besteci/aranjör Esad Fidan son dönemlerde starların tercih ettiği isim haline geldi.

Profesyonel müzik hayatına Erdem Kınay’ın yanında asistanlık yaparak başlayan, kısa bir dönem ünlü aranjör Alper Atakan ile çalışan Esad Fidan, o sıralar yaptığı bestelerle çevresindeki ünlü müzisyenlerin dikkatini çekmişti. Şimdiye dek birçok ünlü ismin şarkısında besteci ya da aranjör olarak adı geçen Fidan müzik sektöründe son dönemin aranılan ismi oldu.

Tuğba Yurt ‘Aşk Ateşi, Nahide Babashlı ‘Sözün Var’ , Sefa Doğanay ‘Kolay Ağlayamam’ , Banu Parlak ‘Dik Yokuş’ , Ersan Er ‘Ben Sevince’ gibi ses getiren birçok şarkının yanı sıra başarılı popçu Aynur Aydın’ın çıkacak olan yeni şarkısı ‘Bilmece’nin bestesi, Güven Yüreği’nin çıkacak olan ‘Tıp Bile’ şarkısının beste ve düzenlemesi, Gökçe Kırgız’ın yeni tekli çalışması ‘İlk Taş’ın düzenlemesi, Özgün’ün ‘Düşman Başına’ şarkısının beste ve düzenlemesi, Emre Kaya’nın yeni albümündeki iki şarkının düzenlemesi de Esad Fidan imzası taşıyor.

Söz yazarı Ferhat Yaşrin ile hepsi biribirinden iddialı bir çok projede imzası bulunan Esad Fidan’ın adını daha çok duyacağız. Önümüzdeki dönemde müzik piyasasını sallayacak bir sürü hit şarkıda şimdiden Esad Fidan adı geçiyor!

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)