Güzel sanatçı Şimal’den Online Konser

tarafından
237
Güzel sanatçı Şimal’den Online Konser

Şarkıcı Şimal’den Online Konser Şarkıcı Şimal, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Seni Seviyorum Mersin başlıklı Yılbaşı Konseri projesi kapsamında yılbaşında bir Online konser verdi.

Sanata, Sanatçıya ve sahne emekçilerine her zaman desteğini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer, Tüm Dünya’da ve ülkemizde etkilerini sürdüren Koronavirüs salgını sürecinde kent genelinde ihtiyaç sahibi yurttaşlara ve esnafa desteğini sürdürürken, en çok sağlık dileğinin tutulduğu yeni yıl için de coşku dolu bir konser programı hazırladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen program Büyükşehir’in sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Uzun bir aradan sonra orkestrası ile birlikte sahne alan şarkıcı Şimal, Salgın sürecinde müzisyenlerin maddi ve manevi zorluklar atlattıklarını ve yeni normalleşme sürecinde yeniden sahne almanın ve dinleyicileriyle bir araya gelmenin kendilerine moral verdiğini söyledi.

Şimal ve Orkestrası olarak kentimizdeki sanatçıları önemsediği ve destek olduğu için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e sonsuz Teşekkür ederiz…