Hazar Ergüçlü’nün enerjisi, Reebok’ın enerjik modeliyle birleşti!

tarafından
306
Hazar Ergüçlü’nün enerjisi, Reebok’ın enerjik modeliyle birleşti!

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, marka yüzü olduğu Reebok’ın, cesur tasarımı, yüksek performansı ve enerji dönüşümü teknolojisini bir arada sunan yeni ayakkabısı Zig Kinetica Horizon’u tanıttı. Reebok için yapılan ve renkli anlara sahne olan fotoğraf çekimlerinde Hazar Ergüçlü’nün enerjisi, her adımda enerji dönüşümü sağlayan Reebok Zig Kinetica Horizon’un enerjisi ile birleşti. Hem sporda hem de günlük hayatta kullanılmaya elverişli olan olan Reebok Zig Kinetica Horizon, sunduğu yüksek performans ve çarpıcı stiliyle sneaker dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

Reebok’ın 2020 sonbahar sezonunda en önemli modeli olan Reebok Zig Kinetica Horizon, Zig-Zag tasarımı ile dikkat çekiyor. Enerji dönüşümü üzerine dizayn edilen Zig Kinetica Horizon’da yer alan ZigTech teknolojisi; inovasyon, fonksiyon ve farklı tasarım konusunda yeni bir standart oluşturuyor. Sunduğu performans ile öne çıkan Zig Kinetica Horizon, yenilikçi spor teknolojisini cesur bir tasarım ve stille birleştiriyor. Böylece spor salonundan günlük yaşama geçişi kolaylaştıran işlevsel bir ayakkabı olarak öne çıkıyor.

Zig Kinetica, üstün yastıklama teknolojisine sahip Floatride tabanı, enerji dönüşümü sağlayan Zig Enerji Bandı ve Zig Enerji Kabuğuyla üç parçalı bir teknolojiye sahip. Bu sayede her adımda kinetik enerjiyi kanalize ederek, bu enerjiyi ayakkabı tabanında geri dönüştürüyor. Çarpıcı Zig-Zag tasarımıyla Zig Kinetica, estetik stili yüksek performansla bir araya getirerek günlük kullanımda da ideal bir ayakkabı olarak öne çıkıyor.

Zig Kinetica Horizon, 14 Eylül 2020 tarihinden itibaren 789 TL fiyatıyla Reebok.com.tr, Reebok sezon mağazaları ve diğer ilgili satış noktalarında satışa sunuluyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)