Heyecanlı bekleyiş sona eriyor! Selena Gomez’in güzellik markası Rare Beauty 1 Temmuz itibarıyla Sadece Sephora’da!

tarafından
80
Heyecanlı bekleyiş sona eriyor! Selena Gomez’in güzellik markası Rare Beauty 1 Temmuz itibarıyla Sadece Sephora’da!

Şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez’in güzellik markası Rare Beauty 1 Temmuz tarihi itibarıyla sadece sephora.com.tr’de ve Sephora Mobil uygulamasında güzellik tutkunlarıyla buluşacak
 

Makyaj koltuğuna ilk oturduğu andan itibaren güzellik dünyasına beslediği tutkuyla bilinen Gomez, bu aşkı Rare Beauty ile hayata geçiriyor. 

Selena Gomez’in imzasını taşıyan Rare Beauty, güzellik kalıplarının önüne geçerek, mükemmeliyeti savunan ‘’güzellik efsaneleri’ olgusunu sorguluyor. Rare Beauty, insanların farklı karakterlerini, kendilerini sevmelerini ve kabullenmelerini bir bütün olarak görüyor, bu bakış açısını ürünlerine yansıtıyor. 

 Selana Gomez, benzersiz ve nadir olmayı kutluyor 

Rare Beauty’nin kurucusu ve yaratıcısı Selena Gomez güzellik markasıyla ilgili olarak ‘’ Sadece muhteşem hissetiren değil aynı zamanda her birimizi benzersiz ve eşsiz kılanı kutlayan güzellik markamı güzellik tutkunlarıyla bir araya getirmekten  heyecan duyuyorum’’ dedi. 

 

Rare Beauty ile Duyulara Yolculuk 

Rare Beauty ürünleri her gün kendinizi ifade etmeniz için tasarlanarak, benzersiz bir duyusal hikayeyi anlatıyor. Selena Gomez tüm ürünlerin geliştirme sürecinde bizzat yer alarak, kendi duygularını her bir ürüne kusursuzca yansıtıyor. Markanın heyecanla beklenen Blot&Glow Touch-Up Kit’inin yanı sıra bir hat sanatı ustasından ilham alan bin farklı kıldan oluşan Perfect Strokes Matte Liquid Liner ile ezberleri bozuyor. Bütün cilt tonlarını kapsayıcılıkla kutlayan Rare Beauty’in vazgeçilmezi the Liquid Touch Weightless Foundation her cilt tonuna uygun farklı tonlarıyla güzelliğe övgüden yola çıkıyor. 

Selena Gomez’in ışığını yansıtan; Always An Optimist Aydınlatıcı Makyaj Bazı, Always an Optimist 4-in-1 Mist ve Likit Aydınlatıcı Göz Altı Kapatıcısı güzellik tutkunlarının olmazsa olmazı oluyor.   Marka aynı zamanda 8 farklı tonda With Gratitude Dewy Dudak Balmı, 12 özgün renk koduyla Lip Souffle Krem Mat Ruju, 8 orijinal yansımasıyla Positive Light Likit Aydınlatıcı ile yaza renk getiriyor. 

Çok beklenen ve merak edilen Soft Pinch Likit Allık ile no make make up trendini ortaya koyuyor. 

Selena Gomez’den 10 Yıl İçinde 100 Milyon ABD Doları Destek Fonuna 

ABD’de Rare Beauty her bir üründen elde edilen gelirin yüzde 1’ni, insanların ruh, beden ve zihin sağlığını destekleyen The Rare Impact Fund- Bakım Etki Fonu'na bağışlıyor. The Rare Impact Fund, ABD’de yetersiz hizmet alan topluluklar için hizmetlerdeki boşlukları gidermeye yardımcı olmak adına önümüzdeki 10 yıl içinde 100 milyon ABD dolarını bağışlamayı hedefliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı