HUMAY HASANOVA’DAN “ANILARIM HALA İĞDE KOKULU”

tarafından
37
HUMAY HASANOVA’DAN “ANILARIM HALA İĞDE KOKULU”

Daha önce elde ettiği başarılarla isminden sıkça söz ettiren şair Humay Hasanova 2022 yılında çıkardığı “Anılarım Hala İğde Kokulu” isimli ikinci kitabı ile yeniden gündemde…

Azerbaycan edebiyatının öncü isimlerinden Humay Hasanova, yeni kitabı “Anılarım Hala İğde Kokulu” ile okurlarını duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Hasanova’nın kaleminden çıkan bu anlamlı eser, okuyuculara unutulmaz bir deneyim sunuyor.

“Anılarım Hala İğde Kokulu”

Humay Hasanova’nın yeni kitabı “Anılarım Hala İğde Kokulu”, hayatın içinden kesitlerle dolu bir yapıya sahip. Şairin derin duygularla yoğrulmuş kalemi, okurları duygusal bir serüvene davet ediyor. Kitap, Hasanova’nın edebi yolculuğunda yeni bir dönemi temsil ediyor ve okuyucuları etkileyici bir deneyime sürüklüyor.

Edebiyat Dünyasının Parlayan Yıldızı: Humay Hasanova

Gence Devlet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Humay Hasanova, şiir dünyasına adını altın harflerle yazdıran bir isim. 1995 yılında İstanbul’a yerleşerek edebiyat kariyerine yeni bir yön veren Hasanova, son dönemde yayımladığı eserlerle adından sıkça söz ettiriyor. “Anılarım Hala İğde Kokulu” ise Hasanova’nın edebi serüveninde önemli bir kilometre taşı olarak öne çıkıyor.

Duygusal Yüklü Bir Yolculuk

“Anılarım Hala İğde Kokulu”, içsel yolculuklara ve duygusal derinliklere odaklanarak okurları kendine çekiyor. Humay Hasanova’nın özgün dili ve etkileyici anlatımı, okuyuculara unutulmaz bir deneyim vadederken, kitapta işlenen temalar da günlük hayattan ve insan ilişkilerinden izler taşıyor.

Edebiyat dünyasındaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran ve “Anılarım Hala İğde Kokulu” isimli son eseri edebiyatseverler tarafından oldukça beğenilen başarılı şair Humay Hasanova’nın yeni çıkaracağı kitabı şimdiden merakla bekleniyor.