Ivana Sert’ten dikkat çeken Türkiye yorumu

tarafından
232
Ivana Sert’ten dikkat çeken Türkiye yorumu

İş kadını Ebru Kain’in Youtube kanalına konuk olan modacı İvana Sert, Türkiye ile ilgili duygularını dile getirdi. Türkiye’ye olan sevgisini anlatan Sert, “Türkiye benim için kutsal toprak” dedi.

Moda tasarımcısı ve model İvana Sert, iş kadını Ebru Kain’in yeni açtığı Youtube kanalının ilk konuğu oldu. Hayattan, modaya, aileden müziğe pek çok konunun konuşulduğu programda İvana Sert Türkiye ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“SIRBİSTAN ANNEM, TÜRKİYE BABAM”

Türkiye’ye olan sevgisini dile getiren Sert, “Türkiye o kadar sıcak ve iyi bir ülke ki annem Sırbistan, babam Türkiye benim. Türkiye benim için kutsal toprak. Yurtdışına gittiğimde her zaman Türkiye’yi temsil ediyorum. Canım Türkiye’m” dedi.

“YEMEK YAPMAYI ÇOK SEVİYORUM”

Kişisel hayatında yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen İvana Sert, bu özelliğinin çocuk yaşlardan geldiğini anlattı: Annem ile babam çalışıyorlardı. Ablam ve ben bu yüzden kendimize yemek hazırlıyorduk. Öğrendiğim şeyleri o yaşlarda öğrendim.”

İVANA SERT’TEN MODA UYGULAMASI

Modacı İvana Sert yakın zamanda bir telefon uygulaması çıkaracağını da duyurdu. Sert uygulamanın moda ile ilgili olacağını ve 7’den 70’e herkesin kullanabileceğini söyledi.

“EN BAŞARILI OLDUĞUM ŞEY ANNELİK”

Sert, program sahibi Ebru Kain’in en başarılı olduğu konu sorusuna ise “Bugüne kadar pek çok iş yaptım, pek çok projede bulundum ancak en başarılı olduğum şey annelik oldu. Ben en güzel Ateş’in annesi oldum. O bana çok güzel şeyler kattı.” Yanıtını verdi.

EBRU KAİN KİMDİR?

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Ebru Kain, uzun yıllar özel sektörde bulunan faaliyet alanları farklı büyük ölçekli şirketlerde Muhasebe ve Mali İşler Genel Koordinatörlüğü yaptı. Çalışma hayatına 2020 yılı itibari ile Kain Anonim Şirketler grubunu kurarak çalışmalarına yurt içi ve yurt dışı projeleri ile devam ediyor. İnsanların hayatına dokunmanın çok önemli olduğuna inanan Ebru Kain çeşitli sosyal sorumluluk projelerine ve çalışmalarına destek verirken birçok Sivil Toplum Kuruluşunda da aktif görev alıyor. Ebru Kain evli ve 2 çocuk annesi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı