İznik'te Açık Hava Sinemasına Miniklerden Yoğun İlgi

tarafından
35
İznik'te Açık Hava Sinemasına Miniklerden Yoğun İlgi

İznik Belediyesi, Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey Animasyon Filmi ile çocuklara unutulmaz bir açık hava sineması etkinliği gerçekleştirdi.

İznik Belediyesi, yaz aylarının keyifli etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, unutulmaz bir açık hava sineması düzenledi. İlçe halkının ve sinemaseverlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, 3D animasyon türündeki film, GÖKBEY ile uçuş testi sırasında bir araya gelen Aslan, arkadaşları ve HÜRKUŞ’un Kapadokya’dan başlayıp ülkenin dört bir yanında devam eden macera dolu serüvenini konu alıyor.

İznik Sahilinde oluşturulan açık hava sinemasına aileler ve minikler yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe katılanlar, hem keyifli bir sinema deneyimi yaşamanın hem de sosyal bir ortamda bir araya gelmenin tadını çıkardılar. Aileler, çocuklar ve sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, unutulmaz anılara sahne oldu.

Eğlence, dostluk ve heyecan dolu filmde, TUSAŞ’ın yerli üretim eğitim uçağı HÜRKUŞ, helikopter GÖKBEY ve uçak mühendisi olma hayali kuran Aslan, çocukları bu serüvenin içine kattı.

Usta “Kültürel ve Sosyal Birliktelik Oluşturuyoruz”

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, açık hava sineması etkinliğine katılan herkese teşekkür ederek şunları dile getirdi; “İlçemizde bu tür kültürel etkinlikler düzenlemekten ve sizlerin katılımından büyük mutluluk duyuyoruz. Sinemanın etkileyici dünyasını açık havada İznik’in güzellikleriyle birleştirerek halkımızı bir araya getirmek bizi de memnun ediyor. Nostaljik yaz sinemalarını anımsatan etkinliğimiz önümüzde ki haftada farklı filmlerle devam edecek. Bu etkinliklerle ilçemizde kültürel ve sosyal bir birliktelik oluşturmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı