MetLife, Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ile KOBİ’lerin yanında

tarafından
62
MetLife, Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ile KOBİ’lerin yanında

MetLife Emeklilik ve Hayat’ın KOBİ’lere özel olarak hazırladığı ‘Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası’ kapsamında KOBİ’ler kazalara karşı finansal güvence edinirken ‘İşime Destek’ asistans paketi ile dijital kimlik koruma ürünü DataPal, Teknoloji Danışmanlığı, Uzaktan Erişim Hizmeti, Hibe ve Teşvik Danışmanlığı ve çeşitli markaların indirimlerinden oluşan zengin bir hizmet paketine sahip oluyor.

 

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat; Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza sigortası ile DenizBank’lı KOBİ’lere destek olmayı sürdürüyor. KOBİ’lerin işyerlerinin yanı sıra sevdiklerini de hayatın sürprizlerine karşı finansal güvence altına alan MetLife, teknolojik ve hukuki bilgilendirme hizmetleri, KOSGEB kredi başvuru desteği, akaryakıttan ofis malzemesine kadar birçok alanda sağlanan indirimlerle KOBİ’lerin yanında yer alıyor.

 

Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ve içerdiği hizmetler hakkında konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven; “Türkiye ekonomisinin can damarını oluşturan ve ekonomiye 56 oranında katma değer sağlayan KOBİ’lerimizin büyümelerini sağlamaları için finansal olarak kendilerini güvende hissetmeleri gerekiyor. Özellikle pandemi döneminde KOBİ’lerimizin teknolojik desteğe ihtiyaç duyduğu görüşünden yola çıkarak Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ürünümüzdeki İşime Destek asistans paketine DenizBank’lı KOBİ’lerin yararlanmaları adına farklı hizmetler ekledik. Örneğin, KOBİ’ler bilgisayar, cep telefonu veya tabletlerinden güvenli bir şekilde internete girerek alışveriş ve işlemlerini yapabilsin diye DataPal Güvenlik Paketi ile siber saldırılara karşı tam koruma sağlıyoruz. Her zaman ihtiyaçların doğru belirlenmesi konusuna odaklanan bir kurum olarak sağladığımız bu hizmetlerimizin KOBİ’lerimize destek olacağına yürekten inanıyorum.”

 

Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ile ‘İşime Destek’ asistans paketi sunan MetLife Emeklilik ve Hayat, KOBİ’lerin DataPal Güvenlik Paketi ile bilgisayar, cep telefonu veya tabletlerinden güvenli bir şekilde internete girerek alışveriş ve işlemlerini yapabilmesinin yanı sıra online bilgi tarama ve takip hizmeti ile bilgilerinin izinsiz kullanımını engellemesine ücretsiz destek oluyor. Bir diğer İşime Destek hizmeti olan ‘Teknoloji Danışmanlığı ve Uzaktan Erişim Paketi’ ile MetLife müşterileri, tüm elektronik ürünler hakkında bilgi alıp karşılaştırma yapabilirken talep etmeleri halinde uzaktan erişim ile bilgisayarlarına bağlanılarak sorunlarına çözüm elde edebiliyorlar.

 

Hibe ve Teşvik Danışmanlığı Hizmeti ile KOBİ’ler sahip oldukları firmaların üretim, pazarlama, Ar-Ge, ithalat, ihracat, tanıtım, kurumsallaşma gibi faaliyetlerine destek sağlayan, ulusal ve uluslararası hibe destek programları yoluyla yeni finansman kaynakları hakkında bilgi ve yönlendirme hizmeti alabiliyorlar.

 

Teknoloji Desteğim Ferdi Kaza Sigortası ile KOBİ’ler, İşime Destek asistans paketi kapsamında tüm bu zengin hizmet skalasından faydalanırken aynı zamanda akaryakıt alımlarında, araç kiralamalarında, otomobil aksesuarlarında, güvenlik paketlerinde, işe alımlarda, ön muhasebe programlarında, ofis alışverişlerinde, araba yıkama hizmetlerinde ve ofis veya ev dezenfeksiyon işlemlerinde çeşitli oranlarda indirim kazanıyorlar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı