“O” ve İnsanoğlu, Uyanışa dair konuşmalar.

tarafından
302
“O” ve İnsanoğlu, Uyanışa dair konuşmalar.

Bildiklerinizi unutup yeni bir yolculuğa çıkmak ister misiniz? Kişisel Gelişim çalışmalarının yeraldığı birçok kitap okuduğunuz fayda sağladınız, bilgiler biriktirdiniz. Deneyimler ediniz. Bildiklerinizin ve aşina olduklarınızın, edindiğiniz deneyimlerinin ışığında yada hiç ilgi alanınızda yokken, bildikleriniz yada bilmediklerinizle kendiniz ile yeni bir yolculuğa çıkmak ister misiniz?

““O” ve İnsanoğlu”- Uyanışa dair konuşmalar kitabıyla yazar Caner Aktaş, farkındalık yolculuğuna davet ettiği kitapta okurlarına: “Bu kitaptan sen her ne alacaksan onu alacaksın. Yol senin yolculuk senin, alacakların kazanımların da senin… Uyanmaya gönüllü isen bu kitaptan, ne istiyorsan onu alabilirsin.” Diyor.

Bu kitapta yazar; kendi iç yolculuğunda edindiği deneyimleri harmanlayarak bir yıl içinde tamamladığı çalışmayı okurlarının bilgisine sunuyor. Altmış beş konu başlığı ile iç konuşmaların yeraldığı kitap, yaşamı, yaşamdan elde ettiklerimizi, bildiklerimizi, bilmediklerimizi, yaşam yolculuğunda ihtiyacımız olanın yada olmayanı nasıl sorguladığımızı, yaşamda her daim ihtiyaçlarımızın karşılandığını, uyanmaya gönüllü olanların bu ihtiyaç yerine hayatta kim olduğunu görmeye, anlamaya ve hayata sorduğu soruların, cevaplarını almaya gönüllü olup, olmadığını anlatıyor.

Ritim Sanat Yayınlarından çıkan kitap, okurları yaşam yolculuğuna çıkarıyor.

Kitaptan alıntı:

“YAŞAMAK..

Yaşar mı İnsanoğlu, yoksa yaşıyormuş gibi mi yapar? Cevap;-mış gibi yapar, yani yaşadığını zanneder de yaşamaz hayatı dolu dolu. Her an endişeleri ile boğuşur sonra da buna yaşam der….”

Adı:’O’ ve İnsanoğlu

Yazar: Caner Aktaş

Baskı tarihi: Ekim 2020

Sayfa sayısı: 200

Format: Karton kapak

ISBN: 9786257862882

Kitabın türü: Edebiyat, Hikaye (Öykü)

Dil:Türkçe

Ülke:Türkiye

Yayınevi:Ritim Sanat Yayınları

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)