OZAN Gaming in Turkey ile anlaşma yaptı!

tarafından
426
OZAN Gaming in Turkey ile anlaşma yaptı!

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan OZAN Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş., oyun ve espor alanlarında, pazarlama stratejisi ve espor projeleri için, Türkiye’nin öncü oyun ve espor ajansı olan Gaming in Turkey ile anlaştı.

“OZAN” markasıyla, son kullanıcılar ile küçük ve orta ölçekli işletmelere finansal teknoloji çözümleri sunacak ve bunu yaparken hem oyun dünyasının hem de esporun gücünü yanına alacak olan Ozan Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş., oyun ve espor alanında planlayacağı stratejisini ve pazarlama aksiyonlarını Gaming in Turkey’e emanet etti.

2015 yılında kurulan ve 12 yıllık sektörel tecrübeye sahip ekibiyle online oyun profesyonellerini tek bir çatı altında buluşturan Gaming in Turkey; hem yurt içi hem de uluslararası platformlarda yaptığı onlarca başarılı projesi, sektörde ses getiren raporları ve imzasını taşıyan etkinlikleri ile Türkiye’nin öncü ve alanında en iyi oyun ve espor ajansı olarak gösteriliyor.

Gaming in Turkey ile yapılan iş birliğinin yakın zamanda hem Türkiye hem de uluslararası platformlarda çok ses getirecek projelerinin ilk adımı olduğunu belirten OZAN’ın CEO’su Ömer Suner, “. Heyecanlıyız ve motivasyonumuz yüksek. Ozan olarak Türkiye’deki oyun dünyasına ve platformlarına verilen önemin farkındayız ve elbette bizler de bu platformlarda, en önde yerimizi almaya hazırlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye’deki oyuncu sayısının özellikle son iki yılda dramatik bir şekilde arttığının altını çizen Ömer Suner “Türkiye’de şu an aktif olarak oyun oynayan kişi sayısı 32 milyonu aşmış durumda, yani nüfusun %38’i farklı seviyelerde ‘gamer’. Bu çok ciddi bir oran. Dolayısıyla yapılacak çok fazla şey var. Bu noktada Türkiye’nin öncü espor ve oyun ajansı Gaming in Turkey ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz, yaptığımız en iyi stratejik hamlelerden biri oldu“ dedi.

Gaming in Turkey’in kurucusu Ozan Aydemir ise yapılan bu iş birliği için oldukça heyecan duyduklarını belirtirken, “Gaming in Turkey ekibi olarak oyun ve espor alanlarında 12 yılı aşan, hatırı sayılı bir tecrübeye sahibiz. Ozan ile yapmış olduğumuz bu iş birliği ile yerel ve uluslararası platformlarda oldukça ses getirecek heyecan verici projelere imza atacağız. Yayımladıkları raporlar ile Türkiye’de oyun sektörüne yön veren Gaming in Turkey’in kurucusu Aydemir; “OZAN ekibi ile şimdiden bambaşka bir dünya inşa etmeye başladık. Bu dünya için yapacağımız çok fazla şey var. Yolumuz uzun ancak oldukça heyecan verici. Ozan ile güzel projelerde yer alacağımıza ve birlikte tam bir ekip ruhuyla çalışacağımıza eminiz.” şeklinde konuştu.

OZAN Hakkında:

Yeni nesil finansal teknolojiler (fintech) girişimi olan “OZAN”, tüm dünyada son kullanıcılar ile küçük ve orta ölçekli işletmeleri finansal servislerle buluşturmak amacıyla kuruldu. 2020 yılında, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) denetiminde ve gözetiminde lisanslı bir kuruluş olarak faaliyetlerine başlayan “OZAN”, tüm Ar-Ge çalışmalarını Türkiye’de gerçekleştiriyor. İngiltere’de Financial Conduct Authority (FCA)’den Electronic Money Regulations (FRN 900482) kapsamında e-para lisansına da sahip olan “OZAN”, son kullanıcılara ön-ödemeli kartın yanında mobil cüzdan aracılığı ile hesap açma, para transferi, temassız ödeme, yurt içi ve yurt dışı fatura ödeme, online hediye kartı ve e-pin gibi hizmetler sağlarken, bu çözümlere ek olarak Sanal POS ve Mobil POS ürünleriyle de küçük ve orta ölçekli işletmeleri finansal servislerle buluşturmayı hedefliyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)