ÖzÜ aAPGM 10. Dönem Mezunlarını Verdi

tarafından
62
ÖzÜ aAPGM 10. Dönem Mezunlarını Verdi

Türkiye’nin perakende ve gayrimenkul alanlarında uzmanlaşmış ilk akademik araştırma ve eğitim merkezi olan Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (ÖzÜ aAPGM), HAN Spaces Piyalepaşa’da gerçekleştirilen törenle 10. dönem mezunlarını verdi.

 

Gamze Cizreli ve Adnan Bali Mezunlara Işık Tuttu

ÖzÜ aAPGM’nin 10. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Eğitim Programı sertifika töreni, Alkaş ve HAN Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, merkezin Yönetici Direktörü Tuğba Güraslan ve Akademik Direktörü Prof. Dr. Işıl Erol’un açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından BigChefs kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli ve Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali iş dünyası, vizyon ve networking konularında konuşmalar gerçekleştirdiler.

Sektör profesyonellerinin, eğitmenlerin ve özel davetlilerin katıldığı törende, 42 mezun sertifikalarını Avi ve Gina Alkaş’ın yanı sıra, Gamze Cizreli ve Adnan Bali’nin ellerinden aldı.

Bugüne kadar 409 mezun veren merkezin akademik donanım ve reel sektör tecrübesini sentezleyen sertifika programları, sağladığı güçlü bağlantılar ile mezunlarına yeni iş birliklerin kapılarını açıyor.

 

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi (ÖzÜ aAPGM) hakkında:

Özyeğin Üniversitesi çatısı altında Alkaş Ailesi tarafından 2013 yılında faaliyete geçen merkez, kariyerine başarılı bir şekilde devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş’ın anısını yaşatmak, perakende ve gayrimenkul sektörlerindeki araştırma, eğitim ve yaşam boyu öğrenme ihtiyaçlarına hizmet vermek amacıyla kuruldu.

Merkez, perakende ve gayrimenkul sektörleriyle akademik dünya arasında bağ kurmayı, referans bilgi oluşturmayı ve liderler yetiştirmeyi amaçlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı