TRT’de Murat Seçkin’den Cengizhan Sönmez ve Onur Akay sürprizi!

tarafından
122
TRT’de Murat Seçkin’den Cengizhan Sönmez ve Onur Akay sürprizi!

Türk sanat müziğinin sevilen sanatçısı Murat Seçkin, meslektaşları Cengizhan Sönmez ve Onur Akay’a hazırladığı sürprizi, TRT mikrofonlarından duyurdu.

Türk sanat müziğinin sevilen sanatçılarından Murat Seçkin, TRT Nağme’de yayınlanan Cengizhan Sönmez’in sunduğu “Bir Tutam Hasret” isimli sevilen programın stüdyo konuğu oldu. Ünlü yapımcı Işıl Aktan’la birlikte programın yapımcılığını da üstlenen TRT’nin ünlü ses sanatçısı Cengizhan Sönmez ve konuğu Murat Seçkin, TRT dinleyicileri için şarkılarını canlı olarak seslendirdi.

“GÖRMEDEN SEVMEK” SÜRPRİZİ!

Cengizhan Sönmez’in sorularını da yanıtlayan Murat Seçkin, meslektaşları Cengizhan Sönmez ve Onur Akay’a hazırladığı sürprizi, TRT mikrofonlarından duyurdu. Seçkin, hazırladığı maxi Single çalışmasının içinde sözleri Onur Akay’a ve bestesi Cengizhan Sönmez’e ait olan ve önümüzdeki günlerde Onur Akay’ın piyasaya çıkacak olan kitabına da adını veren “Görmeden Sevmek” isimli sevilen esere yer verdiğini açıkladı. Seçkin, ayrıca Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı şair Hüseyin Balkancı’ya da bir sürpriz yaptı. Sözleri Balkancı’ya ve bestesi yine Cengizhan Sönmez’e ait olan “Bir Yudum da Sevmedin mi” isimli eserin de maxi single çalışması için listeye girdiğini açıkladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı