Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın katılımıyla filli boya ferah renkler kartelası tanıtıldı

tarafından
237
Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın katılımıyla filli boya ferah renkler kartelası tanıtıldı

Filli Boya’nın yeni renk kartelası ‘En Sevilen Ferah Renkler’,güzel oyuncu Pelin Karahan katılımıyla 29 Eylül Salı günü Swissotel The Bosphorus’ta tanıtıldı.

Filli Boya, ferah ve aydınlık yaşam alanlarına sahip olmanın öneminin pandemi dolayısıyla giderek arttığı bu dönemde en sevilen Ferah Renkler kartelasını tüketicilerin beğenisine sundu. Filli Boya ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte; markanın sınırsız renk seçeneği sunan renk kartelaları arasından bu döneme özel tonlar seçilerek hazırlanan Ferah Renkler Kartelası’nın hikayesi anlatıldı. Etkinlikte renk trendleri, ev dekorasyonunda sadeleşme ve renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkileri gibi bilgiler paylaşılırken mekanlarda aydınlık bir ortam oluşturan renk kullanımına yönelik dekorasyon önerileri verildi.

Oyuncu Pelin Karahan’ın da katıldığı etkinliğin konuşmacıları Betek Boya Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ Elazığ ve Betek Boya Renk Pazarlaması Yöneticisi Aslı Ak olurken Filli Boya’nın boya sektörüne getirdiği yenilikler, pandemi sürecinde evlerde kullanılması önerilen renkler, ev dekorasyonunda ve duvarlarda sadeleşme ve sonrasında yarattığı etki üzerine sohbetler gerçekleştirildi.

Lansmana katılan Pelin Karahan ise “Evde kaldığım bu süreçte ev dekorasyonunun ve kullandığımız renklerin önemini daha çok fark ettim diyebilirim. Hem tercih ettiğim renklerde hem de dekorasyonda daha çok sadeleşmeye gittiğim bir dönemdeyim… Özellikle sosyal mesafeyi koruduğumuz ve evlerimizde normalden daha çok zaman geçirdiğimiz bu süreçte; beyaz tonları ortama aydınlık ve ferah bir görünüm kazandırarak insan pisikoloji üzerinde olumlu bir etki yaratıyor. Bunun için bana ve aileme huzur verecek, güvende hissettirecek ferah ve aydınlık renkler seçerek duvarlarımı yeniledim. Ben de evinde farklılık yaratmak isteyince duvarlardan başlayanlardanım; en büyük etkiyi o şekilde hissediyorum diyebilirim. Konu boya, renk ve duvar olunca da hem ürünlerine hem de kalitesine güvendiğim marka tercihim Filli Boya oluyor. “ dedi.

Keyifli anlara sahne olan lansmanda katılımcılar, Pelin Karahan’la sohbet ederken ev dekorasyonu ve renkleri hakkında da konuşmayı ihmal etmedi.

Filli Boya silinmeye karşı dayanımı artırılmış, tam silinebilir ve yıkanabilir Momento Serisi ile beyazın ferahlığını hijyen ve temizlik hissiyle birlikte sunarken, duvarlarda yıllarca aynı renk tonunu koruyor.Filli Boya’nın en sevilen ferah renkleri arasından öne çıkan Kum Beyazı, Kırık Beyaz, Lületaşı, İpeksi 35, Aki, Aydan ile siz de yaşam alanlarınıza huzur katabilirsiniz.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)