Yazlık kadırga şenlikleri'nde muhteşem final 

tarafından
47
Yazlık kadırga şenlikleri'nde muhteşem final 

Binlerce kişinin 3 gün boyunca horon halkalarında doyasıya eğlendiği Gölcük Belediyesi Geleneksel Yazlık Kadırga Şenliği; Mehmet Tak ve yerel sanatçıların muhteşem konserleri ile sona erdi.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca horon ve müziğin merkezi haline gelen Geleneksel Yazlık Kadırga Şenlikleri, dün akşam muhteşem bir finalle sona erdi. Kocaeli, Gölcük, çevre il ve ilçelerden gelen binlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği şenlikler, Karadeniz’in yıldız sanatçıları Mehmet Tak ve yerel sanatçıların konserleri ile final yaptı. Birbirinden güzel eserleri ve türküleri ile alanı dolduran binlerce kişiye unutamayacakları bir gece yaşattılar. Final gecesine katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sanatçılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

DEV HORON HALKALARINDA SAATLERCE HORON OYNADILAR

Yazlık Kadırga Şenlikleri’ne yoğun ilgi gösteren binlerce kişi, dün gece de Karadeniz yöresi şarkıları eşliğinde horon ve müzik ziyafeti çekerek doyasıya eğlendiler. Binlerce kişi, kemençe eşliğinde oluşturulan dev horon halkalarında saatlerce horon oynadılar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı