Amgen Türkiye ve Gensenta Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü Tuğba Çamlı Cantürk Global Savunuculuk İlişkileri Direktörü olarak atandı

tarafından
81
Amgen Türkiye ve Gensenta Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü Tuğba Çamlı Cantürk Global Savunuculuk İlişkileri Direktörü olarak atandı

Amgen Türkiye ve Gensenta’da Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü olan Tuğba Çamlı CantürkTürkiye merkezli olarak Global Savunuculuk İlişkileri Direktörü olarak atandı. Cantürk, kilit ülkelerde kurumsal ve terapötik alan stratejilerinin adaptasyonunu sağlamak için global ve ülkelerdeki ekiplerle birlikte çalışacak.

 

Amgen Türkiye ve Gensenta Kurumsal İlişkiler Kıdemli Müdürü olarak görev yapan, iletişim, hasta ilişkileri, savunuculuğu ve kurumsal vatandaşlık alanlarında 17 yıllık tecrübeye sahip Tuğba Çamlı Cantürk, Amgen Global Kurumsal İlişkiler’de değişen dünyanın ihtiyaçlarına yönelik yeni oluşturulan bir rol olan Global Savunuculuk İlişkileri Direktörü olarak terfi etti.

 

Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği’nden önlisans, Kanada Saint Mary’s Üniversitesi İşletme Bölümü’nden lisans ve MBA yüksek lisans derecesine sahip olan Tuğba Çamlı Cantürk; Sanofi, Abbvie ve GSK gibi ilaç sektörünün önde gelen firmalarında iç iletişim, marka iletişimi, kurumsal iletişim ve hasta ilişkileri müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. 2020 yılında Amgen Türkiye ailesine katılan Cantürk, yeni görevinde hastaların sağlığa erişim sorunlarını ele almak, hasta odaklı sağlık çözümleri geliştirmek, paydaşlarla bu konulara yönelik işbirliği planları oluşturmak üzere global ve lokal ekiplerle birlikte çalışacak. Cantürk 1 Ağustos 2021 itibariyle yeni görevine başlayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı