KüçükÇiftlik Bahçe’de Metal Fırtınası Esecek

tarafından
75
KüçükÇiftlik Bahçe’de Metal Fırtınası Esecek

Şehrin rakipsiz etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de özlenen 100 Metal konserleri başlıyor. Metalium, Sülfür Ensemble ve Gaddar’ın sahne alacağı 27 Ağustos Cuma akşamı, KüçükÇiftlik Bahçe’den yükselecek sesler tüm şehri inletecek. 

 

Metal müzik tutkunlarının açık havada konser özlemi 100 Metal ile son buluyor. 27 Ağustos Cuma akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de 100 Metal: MetaliumSülfür EnsembleGaddar konseri gerçekleşecek. 

 

90'lı yıllarda Behind the Power ve Suffer albümüyle thrash metal'in yayılmasında büyük rol oynayan Metalium, tam 25 yıl aradan sonra 2020 yılında yenilenen kadrosuyla çıkardığı 3. stüdyo albümü olan Tenebris’in ilk konserini 27 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde verecek. Metalium öncesinde ise sahnede supergroup statüsünde iki EP kaydeden doom/sludge metal grubu Sülfür Ensemble olacak. Erdem Çapar, Levent Ersoy, Burak Özgüney ve Emre Şahin dörtlüsünün karanlığın cezbedici yanını kullanarak gerçekleştireceği şovu ve şarkıları hafızalara kazınacak. Bu muhteşem gecede ilk sahne alacak olan Türkçe sözlü heavy metal grubu Gaddar ise Düriye, İyiler Erken Ölür, Nakit Beni Sevmiyor şarkılarıyla kulakların pasını silecek.

 

Yüzdeyüz metal müziği tüm hücrelerimizde hissedeceğimiz ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek konser öncesinde DJ kabininde ise İrem Küçükbulut olacak. Küçükbulut, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz metal müzik insanı Çağlan Tekil’in setlistini calacak.

 

KüçükÇiftlik Park 1,5 Yıllık Aradan Sonra Müzik Sektörüne Yeniden Kapılarını Açtı!

KüçükÇiftlik Park, yıllardır birlikte yürüdüğü ve pandemi yasakları sebebiyle yaklaşık iki yıldır etkinlik yapamayan müzik organizatörleri ile kötü günleri geride bırakmak adına kolları sıvadı. Sektöre yeniden kapılarını açan KüçükÇiftlik Park, müzik sektöründeki tüm dostlarıyla yaptığı iş birlikleriyle müzik severleri keyifli konserlerde buluşturarak sektörün yeniden canlanmasına katkıda bulunuyor.

 

Organizasyon Freefall & URU, biletler Biletix’te!

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı