UBER ücretsiz yolculuk desteğini daha da artırıyor

tarafından
77
UBER ücretsiz yolculuk desteğini daha da artırıyor

Uber’in Türkiye’de Mayıs ayında başlattığı aşılama sürecini ücretsiz yolculuklar ile destekleme kampanyası, kullanıcılardan gelen yoğun ilgi ile 2.doz aşılanmaya gidiş-dönüşü de kapsayacak şekilde genişletiliyor.

Artık İstanbul, Ankara ve İzmir’de Covid-19 aşısı yaptırmak için hastane randevusuna giden herkes hem birinci hem de ikinci doz için, ikişer defa olmak üzere toplam dört kez Uber Taksi’yi ücretsiz kullanabilecek.  

 İstanbul, Ankara ve İzmir'de Covid-19 aşısı olmak üzere  tüm özel ve kamu hastanelerine giden kullanıcılar, Uber Taksi'yi uygulanacak her doz başına iki sefer, toplamda dört sefer ücretsiz kullanma imkanına sahip olacaklar.  Ücretsiz yolculuk teklifi, yolculuk başına 40 TL'ye kadar geçerli olup ve UBERAŞI kodu ile kullanılabilir.

 Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Uber kullanıcılarına aşı olmaya gidiş ve dönüşlerinde faydalanmaları için sunduğumuz Uber Taksi ile ücretsiz ulaşım kampanyamıza çok yoğun bir ilgi olduğunu gördük. Biz de bu sebeple normalde bir kişiye düşen ücretsiz yolculuk hakkını ikiden dörde çıkartmaya karar verdik. Dolayısıyla ikinci doz için aşı olmaya gidenler yine Uber Taksi ile yolculuklarını gerçekleştirebilir. Ayrıca kampanyamızı kendi aşı randevunuza gidip gelmek veya aşı olacak bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için kullanabilirsiniz” dedi.

 

Haziran sonu itibariyle Uber’in İzmir’de de hizmet vermeye başladığını hatırlatan Bahadırlı, bu sayede daha çok sayıda vatandaşımızın aşı randevusuna gitmek için Uber’in sunduğu ücretsiz yolculuk hakkından yararlanabileceklerinin altını çizdi.

Sistem nasıl çalışıyor?
 
Uber uygulamasının Wallet sekmesi altındaki promosyonlar bölümüne UBERAŞI promosyon kodunu girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bu kampanya yalnızca başlangıç veya bitiş noktası özel hastaneler veya devlet hastanelerindeki aşı merkezlerinde olan yolculuklar için kullanılabiliyor. Kampanya başka indirim veya promosyon ile birleştirilemiyor. UBERAŞI kodu birinci ve ikinci doz gidiş-dönüş olmak üzere dört yolculukta kullanılabilecek ve yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 40 TL olacak. Uber uygulamasının promosyonlar bölümüne UBERAŞI kodunu girerek kampanyadan

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı