Ünlü markadan Kütahya'ya dev yatırım

tarafından
111
Ünlü markadan Kütahya'ya dev yatırım

Bölgenin parlayan yıldızı olarak lanse edilen ve Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin birleşim noktasında yer alıp Altıntaş ilçesinin sınırları içerisinde bulunan Zafer OSB’de yatırımcı atağı hız kesmeden devam ediyor.

 

GÜVENLİ OSB OLACAK

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının son sürat devam ettiği OSB’de bir yandan fabrika inşaatları devam ederken bir diğer yandan ise tel örgü çalışmaları devam ediyor. OSB’ye diğer bölgelerden gelecek olan yatırımcıların güven temelli yatırım yapmaları açısından faaliyetler yerel birimlerce hızla gerçekleştiriliyor.

 

MALATYA FİRMASI GELİYOR

Zafer OSB’de yatırım yapmak isteyen Malatya firması Karlıdağ Süt Ürünleri Yetkilisi Serdal Kaçmaz ve Yatırım Danışmanı İbrahim Kamber, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Koyak’ı makamında ziyaret ederek Genel Sekreter Koyak ile istişarede bulundu.

 

“ZAFER OSB BÖLGENİN EN GÖZDE OSB’LERİNDEN BİRİSİ OLACAK”

Ziyarette konuşan İl Özel İdare Sekreteri Murat Koyak, ilin en yeni OSB alanı olarak faaliyete geçmeye hazırlanan Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin hem Marmara, İç Anadolu, Ege ve hem de Akdeniz’i birbirine bağlayan noktadaki stratejik konumu, hem de son yatırım teşvik düzenlemesiyle birlikte yapılacak olan yatırımlarla büyük bir önem kazandığını dile getirdi. Zafer OSB’nin sahip olduğu özellikler ve yatırımcılara sağlayacağı avantajlarla önümüzdeki süreçte hem Kütahya’nın en avantajlı OSB’si, hem de bölgenin en gözde OSB’lerinden birisi olacağını ve İl Özel İdare olarak Zafer OSB’ye yönelik çalışan tüm paydaşların yanında olduklarını ve olacaklarını ifade etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı