Başkan Hacısalihoğlu, eski ve yeni yöneticilerle buluştu

tarafından
60
Başkan Hacısalihoğlu, eski ve yeni yöneticilerle buluştu

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, vatandaşın gündeminin ekonomi olduğuna işaret ederek, kötü ekonomi yönetiminin faturasını vatandaşın ödediğine dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Ortahisarda partisinin eski ve yeni yöneticileri ile buluştu. Sohbetin konusu halkın gündemi, hedef iktidar oldu.

Vatandaşın gündeminin ekonomi olduğuna işaret eden Başkan Hacısalihoğlu, "Aşırı borçlanma, artan kur ve yükselen faizler nedeniyle bütçeden önemli bir bölüm faize gidiyor. Vatandaşın sırtına sürekli vergi yükü biniyor. Geçen yıl ilk 5 ayda 380 milyar lira vergi toplayan hükümet, bu yıl aynı dönemde 424 milyar liralık vergi tahsil etmiş" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ YOKSULLUKLA MÜCADELE EDİYOR

Elektriğe ve doğalgaza gelen son büyük zammı anımsatan Başkan Hacısalihoğlu, "Vatandaşımız zam yağmuru altında adeta eziliyor. Fatura her dönem vatandaşa kesiliyor. Türkiye'de bir grup azınlık refah içinde yaşarken; vatandaş yoksullukla mücadele ediyor.

 Gelir dağılımı adaletsizlikleri giderilmeli, toplumun farklı katmanları arasında sosyal adalet sağlanarak, kalkınmada bölgeler arası dengesizlikler kapatılmalıdır" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı