Başkan Uyar, Türkiye’nin Değişimine Engel Kalmadı

tarafından
78
Başkan Uyar, Türkiye’nin Değişimine Engel Kalmadı
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çankırı’yı ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.
 
Genel Başkan Mustafa Sarıgül’e ziyaretlerinde ev sahipliği yapan Türkiye Değişim Partisi Çankırı İl Başkanı Murat Uyar yaptığı değerlendirmede: “Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül, ilimizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.
 
İlimiz ziyaretinde sevgi seliyle karşılanan Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül, vatandaşlarımızla, partililerimizle bir araya gelerek; “Pusulamız insan, rotamız insanca bir yaşam. TDP olarak sizlere her zaman değişimle geleceğiz. Biz milletimize yürekten bağlıyız" dedi.
 
Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyen Genel Başkanımız Sayın Sarıgül, “Çankırı'ya çare, sevgi, umut ve değişim geldi. Bizim için değişim aile ile başlayacak. Kadınlar gelecek, Türkiye güzelleşecek. Gençler seçecek, yeni nesil gelecek. TDP gelecek, iktidar gidecek. Pusulamız insan, rotamızsa insanca bir yaşam.  TDP Çankırı'ya büyük bir turizm atağı başlatacak. Biliyorsunuz ki Yıldıztepe Kayak Merkezi, Türkiye'nin parlayan yıldızıdır. Kış turizmi adına, ekonomiyi daha da güçlendirmek için burada bulunan kayak merkezimizi hak ettiği yere getirmeye mecburuz. Yıldıztepe'nin Erciyes'ten, Palandöken'den ne eksiği var? Yatırım ve tanıtımı olursa yıldızı daha da parlayacak, hak ettiği yeri alacak” ifadelerini kullandı.
Bizler kendisiyle bu yolda birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Milletimizin ilgisinden görünen o ki iktidar yolunda Türkiye’nin Değişimine engel kalmadı. Biz seçimle vatandaşla buluşup seçimden sonra yok olan olmayacağız. Daima milletimizin yanındayız, hizmetindeyiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı