Bu dünyada ADALET, Ahirette ZEBANÎLER yakanıza yapışacak

tarafından
69
Bu dünyada ADALET, Ahirette ZEBANÎLER yakanıza yapışacak
Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, "T.C. Devletinin, görevini yerine getiren POLİSİNE hakaret eden, "ŞEREFSİZ" diye hitabeden ve 2 polis evladımızı açığa aldıran bir şahıs, bu milletin vekili olamaz. Yazıklar olsun. BU HESAPLAR SORULMAYACAK MI SANIYORSUNUZ. Bu dünyada ADALET,  Ahirette ZEBANÎLER yakanıza yapışacak" dedi.
AKP'li Yılmaz'ın görevini yapan polis memuruna "Ekibine tükürürüm" dediği, ismini istediği polis memuruna "Şerefsiz, pislik" gibi hakaretler savurduğu görüntülerin ardından kendi partisi dahil tüm partilerden tepki geldi.
Yaşananlara ilişkin bir tepki de Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç’tan geldi. Başkan Dilmaç, "T.C. Devletinin, görevini yerine getiren POLİSİNE hakaret eden, "ŞEREFSİZ" diye hitabeden ve 2 polis evladımızı açığa aldıran bir şahıs, bu milletin vekili olamaz. Yazıklar olsun. BU HESAPLAR SORULMAYACAKMI SANIYORSUNUZ. Bu dünyada ADALET, Ahirette ZEBANÎLER yakanıza yapışacak. Yapılan bu davranışın özrü yoktur. Üstelik, AKP’li vekilin olay sonrası yaptığı açıklama da utandırıcı cinsten. "Keşke kamuoyu böyle bir olayla meşgul edilmeseydi" demiş. Sizlerin ayıplarının kapatılması gerekiyordu sanırım. Peki kamupyu polisine yapılan yanlışı konuşmayacakta ne konuşacak sayın vekil? Boş bir konuymuş gibi davranması ve halen Türk Polisine hakaret edip açığa aldırdığı için utanmıyor olması da düşündürücü" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı