İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

tarafından
131
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, vatandaşların sorunlarını, arzularını ve isteklerini dinlemek için bir kez daha sahaya indi. Erel, Belediye Meclis Üyesi Fehmi Kuyucu ile birlikte cuma namazını Laleli Camii’nde kıldıktan sonra, Nora Ctiy İş Merkezi’ni, yeni açılan Hanedan Tatlı Salonu’nu, Birlik Sigorta iş yerini ve Ülkü Han Kuruyemişi ziyaret etti. Pandemi sürecinde sıkıntılı bir süreçten geçen esnafla bir araya gelerek onların problemlerini not eden İYİ Partili Erel, yaptıkları fikir alışverişinin ardından esnafa kolaylıklar diledi.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, esnaf ziyaretlerinin ardından cadde ve sokaklardaki halkla buluştu. Vatandaşların da sıkıntılarını dinleyen ve övgülerini toplayan Erel şunları söyledi:
“İYİLİĞİ BULAŞTIRMAK İÇİN ÇABALIYORUZ”

“Sokaktan vazgeçmeyeceğiz. Çünkü gerçek sokakta, sarayda değil. Bir dokunup bin ah işitiyoruz. Vatandaşın derdi çok. Biz de onların derdini paylaşmak, fikir alışverişi yapmak ve bu problemleri Meclis’e taşıyıp çözüm önerileri geliştirmek için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Gayemiz milletimizin iyi olması. İyiliği bulaştırmak için çabalıyoruz ve iyilik bulaşıcıdır. İYİ Parti tüm milletimize iyi gelecek. Biz de başarana kadar ve başardıktan sonra da sokağa inmekten, gerçekleri dinlemekten asla vazgeçmeyeceğiz”

AKSARAY – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)