Malatya’dan Akşener geçti

tarafından
67
Malatya’dan Akşener geçti
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Malatya’da esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya programı kapsamında Doğanşehir, Battalgazi ve Akçadağ’daydı. Akşener’e Malatya’da yoğun ilgi vardı. İYİ Parti lideri, gezdiği bölgelerde vatandaşla sohbet ederek yaşanan sorunları dinledi.
 
“ÇALDIĞIMIZ HER KAPIDAN ŞİKÂYET DUYDUK”
İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş da Akşener’in Malatya ziyaret ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Sarıbaş, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi kendimizi onurlandırdılar. Yoğun ve oldukça verimli bir gün oldu. Esnafımızın, çiftçimizin, emeklilerimizin, gençlerimizin kapılarını çaldık. Ne yazık ki açılan her kapıdan şikâyet duyduk.” dedi.
“AKŞENER MALATYA’NIN ENERJİSİNİ YÜKSELTTİ”
Açıklamasının devamında İYİ Partili Sarıbaş, “Ancak Genel Başkanımız sayesinde Malatya’nın enerjisi yükseldi. İnsanların inancı ve ümidi çoğaldı. Gençlerimize, emeklimize, çiftçimize, esnafımıza söz verdik. Türkiye ‘iyi’ olacak dedik ve bunun için çabalıyoruz. Bu anlamda Sayın Genel Başkanımıza da kentimize teşrif ettikleri için şahsım ve Malatya’mız adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı