Nevzat Kaya: “Aston Martin’in Yarış Simülatörü Ön Sipariş İle Türkiye’ye Getirilebilir”

tarafından
280
Nevzat Kaya: “Aston Martin’in Yarış Simülatörü Ön Sipariş İle Türkiye’ye Getirilebilir”

Oyunseverlere müjde! Lüks otomotiv markası Aston Martin, şimdi de yarış simülatörüyle konuşulacak. Aston Martin Türkiye Distribütörü, D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya’ya Türkiye’deki oyunseverlerin merak ettiği soruları sorduk!

ARM-C01 tarafından tasarlanan simülatör, Aston Martin’in estetik anlayışını yansıtıyor. Aston Martin’in bu muhteşem tasarım için İngiliz Curv Racing Simulators ile iş birliğine gittiği söylenirken simülatörün karbon fiber bir çerçeve, Aston Martin yarış ızgarası ve Aston Martin Valkyrie’nin koltuğunu andıran bir oturma pozisyonu ile birlikte geldiği belirtiliyor.

Yalnızca 150 adet üretilmesi planlanan yarış simülatörünün 74 bin dolardan satışa sunulması beklenirken Aston Martin ekibinin “Bu bir araba olmasa da biz simülatörü yaparken arabalardan ilham aldık” ifadesi de dikkat çekici…

Nevzat Kaya: Bu Projelerin Hepsi Birer Sanat Eseri

Yarış serisindeki Aston Martin’lerle benzer oranlara sahip olması planlanan, “sanat eseri”ni andıran bu yarış simülatörünü Türkiye’de görebilecek miyiz? Aston Martin Türkiye Distribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, yarış simülatörünün ön sipariş ile Türkiye’ye getirilebileceği söyledi. Kaya, lüks ve estetiğin buluştuğu bu projelerin hepsinin birer sanat eseri değerinde olduğunu da vurguladı:

“Ön siparişle getirilebilir ancak söylenilen fiyata vergiler, lojistik ve diğer gümrük maliyetleri eklendiğinde fiyat değişecektir. Son dönemde Marek Reichman yönetiminde tasarım ekibi birçok farklı projeye girdi ve bu projelerde Aston Martin DNA’sını sonuna kadar temsil ettiler. Çok farklı yelpazedeki ürünlerin tasarım dili tamamen Aston Martin’i yansıtıyor. Markayı otomobil markasından fazlasına taşıyan, lüks ve estetiğin buluştuğu bu projelerin hepsi birer sanat eseri değerinde bizim için…”

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)