Ocak Başkanları’ndan Yaşar Aydın’a tam destek

tarafından
59
Ocak Başkanları’ndan Yaşar Aydın’a tam destek
Eski Ocak Başkanları, Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’a yapılacak seçimlerde tam destek vereceklerini bildirdi.

Toplumun her kesiminin taktirini ve desteğini kazanan Yaşar Aydın puan toplamaya devam ediyor. Ülkenin gidişatından rahatsız olan birçok kesim Aydın’ın samimiyetine ve fikirlerine inanıyor.
Bugüne kadar vatan topraklarını karış karış gezen Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, seyahat etmediği günlerde dahi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bunu da teknolojiyi kullanarak yapıyor. Aydın son olarak 29 ilin eski ocak başkanı ile telekonferans yöntemi ile bir araya geldi.

“MİLLETİ YOK SAYAN BU DÜZENİ YIKMAYA GELİYORUZ”

Ocak başkanları yapılan görüşmede Yaşar Aydın’a cumhurbaşkanlığı seçimleri için tam destek vereceklerini ilân ederek Aydın’ın yanında olduklarını vurguladı. Yaşar Aydın ise eski başkanların desteğine teşekkür ederek, “Memleketimizi geziyoruz, görüyoruz. İnsanlarımızla konuşuyoruz, onların sofralarına ortak oluyoruz. Dertlerini dinliyor ve sorunlarının çözümlerini anlatıyoruz. Biliyoruz ki bu milletin evlatları artık bu düzenden bu aynı dinozor politikacılardan bıktı, illallah etti. Biz de bu düzeni değiştirmeye hatta yıkmaya geliyoruz. Yıkacağımız düzen milletin evlatlarını aşağılayan, yok sayan düzendir. Kuracağımız düzen ise milletin evlatlarının baş tacı olacağı, milletin dediğinin olacağı bir sistemdir. Yani onurlu insanların, insanlık onuruna yakışır şekilde davranacakların iktidarını kurmaya geliyoruz. Sabırla bekliyoruz. İnsanlarımıza güveniyoruz. Bu anlamda eski ocak başkanlarımıza, milletimizin her bir ferdine gösterdikleri teveccüh için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı