Usesam’ın Anketine Rekor Oy

tarafından
59
Usesam’ın Anketine Rekor Oy
USESAM Araştırma Şirketi, en çok ilgi gören ve güvenilen ittifakın kim olduğunu Twitter’da düzenlediği anket ile ortaya koydu.
USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, USASAM Araştırma Şirketi’nin twitter üzerinden gerçekleştirdiği anketi duyurdu. Vatandaşın doğru ve net sonuçlara ulaşabilmesi adına bu anketi yaptıklarını belirten Erdoğmuş elde edilen verilere göre sonuçların şu şekilde olduğunu açıkladı:
ANKETE REKOR KATILIM
“Hiçbir yoruma yer vermeyen anketimizde sorumuz şuydu; ‘Bugün seçim olsa hangi ittifaka oy verirsiniz?’ Anketimize rekor katılım oldu ve anketimiz tüm haber sitelerinde paylaşıldı. Görüntüleme sayımız 135 bin 454’e, uy kullanan sayımız ise 5 bin 339’a ulaşmayı başardı.”
Üç adayın yarıştığı ankette dikkat çeken bir isim ortaya çıktı. Aslında ortaya çıkan isim son zamanların da yükselen yıldızı olan ve iktidar ile muhalefetin yakından takip ettiği bir isimdi.
İşte o anket sonuçlarına göre oy dağılımı şu şekilde gerçekleşti:
1.Kemal Kılıçdaroğlu-Millet İttifakı: 49
2.Yaşar Aydın-Onur İttifakı: 37
3.Recep Tayyip Erdoğan-Cumhur İttifakı: 14
Bu anket gösteriyor ki Onur İttifakı ve Lideri Yaşar Aydın bunca köklü iktidar ve muhalif isimlere rağmen artık Türkiye’nin en güçlü siyasi ittifakı haline gelmiştir ve önümüzdeki anketler ile yapılacak seçimler birçok sürprize de gebe olacaktır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı