Usta sanatçıdan Ezgi Mola’ya tepki!

tarafından
95
Usta sanatçıdan Ezgi Mola’ya tepki!

Usta sanatçı Ayşe Mine, ünlü oyuncu Ezgi Mola’yı ve Türkiye’deki dizi senaristlerini sert sözlerle eleştirdi.

Dün gece İbo Show’da Işın Karaca’nın konuk olduğu bölüm ekranlarda yayınlanırken, usta sanatçı Ayşe Mine de ünlü sanatçı Onur Akay’la Instagram adresinden canlı yayın gerçekleştirdi. “Bazı seslere tahammülüm yok” diyerek taklit yapmaya başlayan Mine, kimin taklidini yaptığını söylemedi ama Akay, “Ayşe abla bu Işın Karaca’ya benziyor sanki” ifadelerini kullandı. Canlı yayını izleyen takipçileri tarafından da Işın Karaca yorumları yapılırken taklit etmeye devam eden Ayşe Mine, “Dinleyemiyorum o sesleri. O yorum mu oluyor bazılarına göre? Bu millet neye gidiyor, neyi alkışlıyor, neyi dinliyor, neredeyiz? Ne yapıyoruz? Müzik, müzik, müzik…” diye bağırarak müziğe seslendi ve “Nerdesin yavrum nerdesin?” diye müziğin yok olduğuna isyan etti.

“GİDİYOR APTALLAR”

Daha sonra müzikseverlerin şarkı söyleyenlerin sesine hiç dikkat etmediğini de sözlerine ekleyen Ayşe Mine, “Ses mesela ses! Sese kimsenin takıldığı yok. Ses güzelmiş, çirkinmiş hiç önemli değil. İki yerde çıksın yer yerinden oynadı. Üçüncü de yer yerinden oynuyor gidiyor aptallar biliyor musun? Yer yerinden oynuyormuş biz de gidelim. Çok gülüyorum ben bunlara. Bu nedir? Biz nerde ne yaşıyoruz, nerdeyiz, hangi zamandayız, ne yapıyoruz, ne yapıyorlar? Anlatsana yavrum bana birazcık” diye Onur Akay’a sordu ve Akay, “Kimse farkında değil o şarkıların nasıl okunduğunun. Stüdyoda bir okuma kayıtlarını görseler. Ben birçok kişinin stüdyoda miks öncesi kayıtlarını gördüm. İnanamazsınız Ayşe ablacığım. Onlar hep aletlerle düzeltiliyor.” dedi. Mine de tesadüfen stüdyoda bir sanatçının detoneleri düzeltilirken şahit olduğunu sözlerine ekledi.

EZGİ MOLA’YI VE SENARİSTLERİ ELEŞTİRDİ!

Masumlar Apartmanı isimli diziyi izlediğini söyleyerek, dizinin başrol oyuncusu Ezgi Mola’nın bir reklam filminde oynamasını eleştiren Ayşe Mine, Mola’yı dizi de başka reklam da başka görünce diziden koptuğunu ifade etti. Ayrıca Türkiye’de dizi senaristlerini de “Bu kadar kötü nasıl düşünüp yazabiliyorlar? Bir kötülük aşılıyorlar. Olamaz diyorum. Bu kadar kötü nasıl düşündü, nasıl yazdı, ne oldu?” diye yüklenen usta sanatçı, senaristlerin psikolog ve psikiyatriden yardım almasını önerdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı