Xiaomi ve Vodafone iş birliği ile Haziran ayı kampanyası başladı

tarafından
65
Xiaomi ve Vodafone iş birliği ile Haziran ayı kampanyası başladı

En güncel teknolojileri herkes için erişilebilir kılma misyonuyla en adil fiyatlarla sunan küresel teknoloji lideri Xiaomi’nin, Haziran ayına özel Vodafone ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında Vodafone mağazalarından, vodafone.com.tr’den veya Vodafone Yanımda'da yer alan Vodafone Online Mağaza'dan Xiaomi Mi Box S ya da Xiaomi Mi TV Stick alan müşteriler toplam 120 TL değerindeki akıllı TV uygulaması Vodafone TV Full paketine 12 ay boyunca ücretsiz olarak sahip olacak. Hediye Vodafone TV paketi sayesinde; İngiltere Premier Lig'den Formula 1'e birçok spor içeriğinin yer aldığı S Sport kanalları, FX'ten National Geographic'e en kaliteli dizi ve belgesel kanalları, dünyaca ünlü filmleriyle Sinema TV kanalları da dahil olmak üzere 90'dan fazla TV kanalını izleyebilirsiniz. Ek olarak binlerce dizi, film, belgesel, çizgi film ve diğer seç-izle içeriklere erişebilir ve canlı kanalları 24 saate kadar geri alabilirsiniz.

 

Entegre edildiği televizyonları akıllı hale getiren ve Xiaomi'nin dikkat çeken ürünleri arasında gösterilen Mi Box S görsel ve ses anlamında kullanıcılara yeni bir deneyim sunuyor. En son 4K HDR teknolojisi ve 60 fps oynatma hızına kadar yüksek hızlı 4K işleme özelliklerine sahip olan ürün Wi-Fi, Bluetooth ve USB bağlantılarını destekleyerek süper hızlı aktarım hızı sağlıyor.

 

Xiaomi Mi TV Stick ise kolaylıkla taşınabilen işlevsel bir cihaz olarak öne çıkıyor. Google Asistan ve Smartcast ile entegre çalışabilen ürün Dolby veya DTS surround ses sistemini sunabiliyor.

 

Türkiye'de lokal bir partner olarak özel kampanyalar hazırlayan Xiaomi iş birliklerini sürdürecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı