Xiaomi’nin yeni telefonu Redmi Note 10 n11.com’da satışa sunuldu

tarafından
85
Xiaomi’nin yeni telefonu Redmi Note 10 n11.com’da satışa sunuldu

Türkiye'de akıllı telefon üretimine hazırlanan Xiaomi’nin uzun zamandır beklenen yeni telefonu ‘Xiaomi Redmi Note 10’, Türkiye’nin alışveriş platformu n11.com’da satışa sunuldu.

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni telefonu Redmi Note 10 n11.com'da yerini aldı. Xiaomi Türkiye garantisiyle satışa sunulan telefonun beyaz ve gri renk seçenekleri bulunuyor. 64 GB depolama alanına sahip Xiaomi Redmi Note 10 2.999 TL’ye 128 GB depolama alanına sahip olan ise 3.199 TL fiyatıyla n11.com’da müşterileriyle buluşuyor. Xiaomi Redmi Note 10’u n11.com’da sunulan alışveriş kredisi seçeneğiyle de 12 varan vade seçenekleriyle almak mümkün oluyor.

Göz sağlığını koruyan ekran

Xiaomi Redmi Note 10, 6.43’’ AMOLED ekran ile donatılan, ince çerçeve tasarımıyla ayrıntılı ve net ekran ile ekranın her santimini optimize etmeye yardımcı oluyor. Telefon daha geniş ve daha zengin renk aralığına sahip ekranıyla yeni bir görsel deneyim sunuyor.  Parlıklığı otomatik ayarlayan 360 derece ışık sensörü ve tıpkı kitap okur gibi hissettiren Okuma Modu 3.0 ile de göz sağlığını koruyor.

Karanlıkta bile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar

13 megapiksel ön kameraya sahip telefonun arka kamerası ise dörtlü kamera bir araya geliyor. Telefonda 48 MP ana kamerayla birlikte, 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor. Loş ortamlarda da iyi fotoğraf çekilmesini sağlayan Gece Modu 2.0 özelliğiyle de öne çıkan Redmi Note 10 loş ışık ayarlarında  fotoğraflar üretmek için gelişmiş algoritmalar kullanıyor.

Hızlı şarj özelliği

The Qualcomm® Snapdragon ™ 678 işlemciye sahip Xiaomi Redmi Note 10, 5000mAh yüksek kapasiteli pili ve 33W hızlı şarj özellikleri sayesinde kullanıcıların telefonu çok kısa sürede şarj edebilmelerine imkan sağlıyor.

n11.com hakkında

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük teknoloji gruplarından SK Group’un ortaklığında kurulmuştur. 19 milyondan fazla ürün ve 200 binden fazla kayıtlı iş ortağını müşterisiyle buluşturan ve alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile kullanıcılarına yeni bir alışveriş deneyimi sunan n11 Türkiye’nin öncü açık pazar konseptli alışveriş platformudur.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı