Adana’da değişimin öncüsü Hakan Malgaf oldu

tarafından
64
Adana’da değişimin öncüsü Hakan Malgaf oldu
Türkiye Değişim Partisi Adana 1. Olağan Kongresine katılan Genel Başkan Mustafa Sarıgül, yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılandı. Heyecan ve coşkunun tavan yaptığı kongrede mevcut İl Başkanı Hakan Malgaf ve ekibi yeninden seçilerek güven tazeledi. 
BAŞKAN MALGAF: “HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENİYORUZ”
Kongreye ilişkin olarak değerlendirmede bulunan TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf; “1. Olağan Kongre'mizi coşku ve heyecanla yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ve parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 1. Olağan il kongremizin milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün tensipleri, delegelerimizin desteğiyle şahsım ve yönetim kurulumuzla tekrar bu göreve layık görüldük. Kongre sürecimizde şahsıma yeniden İl Başkanlığı görevini tevdi eden Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'e çok teşekkür ederim.
Türkiye Değişim Partisi olarak milletimizi hak ettiği siyasi kadroyla hak ettiği Türkiye’ye kavuşturacağız. Milletimizi mafya ve siyasilerin kirli para ilişkinlerinin ortaya saçıldığı Türkiye’den, millete hizmet odaklı, şeffaf, hesap verebilir bir siyasi iktidarla buluşturacağız. Türkiye Değişim Partisi olarak Adana’da, Türkiye’de her geçen gün daha da güçleniyoruz. Türkiye Değişim Partisi olarak sevgi dilini kullanacağız. Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı olarak tüm vatandaşlarımıza daima kapımızın açık olduğunu belirtmek istiyorum. Çünkü biz ayrıştırmaya değil, birleştirmeye, gönülleri kazanmaya geliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı