Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın tekrar İzmir’e davet edildi!

tarafından
64
Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın tekrar İzmir’e davet edildi!
Merkez Sağın ak saçlıları, Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın’ı İzmir’e davet etti. Aydın, davet üzerine tekrar İzmir’e gidecek.
Anadolu gezilerine devam eden ve gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, milyonların umudu oldu. Toplumun pek çok kesiminden ilgi gören Aydın, merkez sağdan da büyük taktir topladı, toplamaya devam ediyor.
Geçtiğimiz haftalarda İzmir’de boy gösteren, gençler, kadınlar ve STK’lar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Yaşar Aydın’ın yolu bir kez daha İzmir’e düşüyor. Çünkü İzmirliler, özellikle merkez sağın ak saçlıları Yaşar Aydın’dan vazgeçmiyor.
Merkez sağın ak saçlıları Yaşar Aydın’ı bir kez daha İzmir’e davet etti. Davete olumlu karşılık veren Onur İttifakı Lideri Aydın rotasını bir kez daha Ege’nin incisi İzmir’e çevirdi.
 
“MİLLETİMİZ NEREYE ÇAĞIRIRSA ORADA OLURUZ”
Davetle ilgili açıklama yapan Aydın, “Milletimizin teveccühü, ilgisi, saygısı ve sevgisini kazanmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Gittiğimiz yerlere tekrar çağrılıyoruz. Bu benim için en büyük güç kaynağıdır ve ben gücümü aldığım yeri, yani bu milletin evlatlarını unutmam, arkamı dönmem. Nereye çağırıyorlarsa oraya giderim. Çünkü biz Onurlu insanların hareketiyiz. Biz insanımızı hor gören, ötekileştiren, işini gördükten sonra onlara sırtını dönenlerden değiliz. Bizim fikrimiz neyse uygulamalarımız da odur. Milletimiz İzmir’e çağırıyorsa İzmir’de, Şanlıurfa’ya çağırıyorlarsa Şanlıurfa’da oluruz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı